PÉLDA ÉRTÉKŰ HOZZÁÁLLÁS, BÁTOR JÁTÉK!!!

Szombaton a 2009-es korosztályban ismét Winter Cup fordulót játszottunk az alsóházi rájátszásban. A kezdeti bőség zavarából „főzünk abból, amink van” lett.  Zömében 2010-es gyerekeink vették fel a versenyt az ellenfelek idősebb játékosaival, csere nélkül.
Az első meccsen elszenvedett vereség nem törte meg fiainkat, sőt, még bátrabban folytatták a küzdelmet, ami eredményességben is gyümölcsözött egy döntetlen formájában. Csíptek a srácok, mit az éjjeli poloska, haraptak, mint a krokodil, célba találtak, mint a Phil Taylor, de egy potyaleső elhalászta előlünk a végén a győzelmet.
Ezek után a háborgó tengeren vettettük ki a hálónkat, a nagy víz legnagyobb prédájára, mely oly erősen csapkodott, hogy több helyen kezdett szétszakadni a halászeszközünk. Bár a háló nem bírta ki a nagy küzdelmet, a legénység mégis a fedélzeten tudott maradni!

Nagy elismerés a mindent megteszek hozzáállásért, a szép gólokért, Ábel ördöngös cseleiért, Ádi ballábas bombájáért, Marci kőkemény szereléseiért, Marti taktikus helyezkedéseiért és Bence – főleg a kapufára szuggerált – védéseiért…

Összeállítás: Szirtes Bence – Martijn van den Ent, Bacsó Marcell (2010) – Kramer-Nagy Ábel (2010), Lajtai Ádám (2010)

Marczibanyi MFS – Piliscsaba SE 0-4
Marczibanyi MFS – FC Esztergom 2-2 Kramer-Nagy Ábel, Lajtai Ádám
Marczibanyi MFS – Buda Juniors FC 2-5 Bacsó Marcell, Martijn van den Ent

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.