Tűző napon perzselő játék

Csécs Márk, Kovács Barnabás, Székely Samu, Szymon Fabinczyk

Rekkenő hőségben rendezték meg a sződi pünkösdi kupát, de a nagy meleg ellenére óriási elánnal kezdtük meg a csoportküzdelmeket. Az első két meccsen sima győzelmeket arattunk. Igaz, a bemutatkozó mérkőzésen minden létező lehetőségünket kihagytuk, így csak 1-0-ra nyertünk. A győzelmünk nem forgott veszélyben, hiszen végig az ellenfél kapuja előtt zajlottak az események.
Utána egy számunkra fantasztikus mérkőzésen 10 perc alatt súlyos verést mértünk a  Ferencváros fiaira, hozva ezzel a torna legnagyobb arányú győzelmét, melyen 15-2-re nyertünk. Agresszív labdaszerzéseinknek és ellentmondást nem tűrő játékunknak köszönhetően esélyt sem adtunk az ellenfelünknek.

Ezek után egy nagyon hosszú 40 perces pihenő következett, és sajnos az történt, aminek nem szabadott volna megtörténnie. Leültünk és a következő meccsen kikaptunk. Hiába a fantasztikus kezdés, elvesztettük a csoport első helyét és így az esélyt a torna megnyerésére vagy az érmes helyek egyikére.  Az egész meccsen futottunk az eredmény után, kapkodtunk és sajnos sokat hibáztunk. A mérkőzés előtt jól estek ellenfelünk szüleinek biztató szavai gyermekeikhez, miszerint „- a legjobb csapattól nem szégyen kikapni”. Ehhez képest vereséget szenvedtünk, és ez demoralizálóan hatott a csapatra. A „tét nélküli” folytatásban összeszedtünk két vereséget, a házigazda Sződ megérdemelten vert meg minket, ezen a meccsen most jobbak voltak. Utána viszont az Újpest ellen nem kedvezett nekünk a sors, 2-0-ás előnyünket az utolsó két percben sikerült leadnunk és 4-2-re kikaptunk.

Az utolsó meccsen mindenképp nyerni szerettünk volna, hogy jó szájízzel zárjuk a tornát, nagy küzdelemben ez végül sikerült, aminek a gyerekek is örültek. Összességében nagyon tetszett a határozott stílusunk, sok szép cselt mutattunk be, de még többre is képesek lettünk volna. Nagyszerű gólokat lőttünk, és nagyokat hibáztunk, melyekből sokat tanultunk.

Eredmények:
MFS 2012 – Váci VLSE 1-0 Szymon Fabinczyk
MFS 2012 – FTC 15-2 Kovács Barnabás (7), Szymon Fabinczyk(5) , Székely Samu(3)
MFS 2012 – Hírös Kecskemét 2-6  Szymon Fabinczyk(2)  
MFS 2012 – Sződi DSE 1-4 Szymon Fabinczyk
MFS 2012 – UTE 2-4 Szymon Fabinczyk (2)
MFS 2012 – Kelen SC 3-2 Szymon Fabinczyk (2), Székely Samu 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.