Csipkerózsika, Hófehérke és a fogócska

Asmet Mersah, Csali Vilmos, Farkas Timót, Jurányi Domos, Karácsonyi Viktor (CSH), Lajtai Ádám, Magyari Marcell, Rédey Vince

Nem is tudom, hol kezdjem.

Ismét, egy számunka komoly B szintű tornán szerepeltünk.

A kiváló kora délutáni kezdési időpont ellenére, amikor már mindenki kimosta az álmosságot a szeméből, üdén és frissen tölti a napját, akkor mi éppen Csipkerózsikával vállalunk társközösséget.  Az is lehet, pusztán az éjszakai álmunkban jelent meg, és oly mély nyomott hagyott bennünk, hogy még a királyfi csókja, amit Hófehérkének adott, az sem segített rajtunk az első meccsen.

A második mérkőzésig, teltek az óráknak tűnő percek, nyomta az agyunkat a terem trópusi hőfoka, oxigénért pedig úgy kapkodtunk, mint a partra vetett hal.  Agyaltam mi legyen a megoldás, mossam a fejeket szóáradattal, vagy tornásztassam őket a bordásfalon, netán hozassak mindenkinek egy energiaitalt, hátha szárnyra kapnak?

Ekkor esett le a tantusz, hogy termen kívül télies hideg van, telis-tele friss oxigénnel a levegő, kibújt a szög a zsákból fogócska formájában.

Ez a felfoghatatlanul egyszerű játék adott szárnyakat közvetlenül a második és harmadik mérkőzés előtt, szakzsargonnal leírhatatlan teljesítményt kiadva magukból a srácok.

A helyosztó jutalomjáték volt, melyre feltettünk minden tétet, amelyre Csipkerózsika és Hófehérke is felébredt. Látták, amint gyerekeink mily elánnal küldve, akadályozták meg az ellenfelet a ritkán adódó gólszerzésben, mily elánnal küzdöttek meg minden labdádért, mintha a vacsorára kapott szilvás gombóc lenne, mily módon vált be a kapus nélküli vészkapusos küzdelmünk, és mily módon akartuk sokszor szétszaggatni az ellenfél hálóját, mint a légy a pókét. A büntetőpárbaj már lutri, melynél nem találkoztunk Fortunával.

Nagyon szépen csillog a 4. helyezés is, hiszen sem a harmadik, sem a második helyezett csapat nem tudott bennünket legyőzni.

Megérdemlik a srácok, hogy otthon meghallgassák az Örömódát!  

Csoportmérkőzések:
Marczibányi MFS 2010 – Nagykáta SE  1-3 Farkas Timót
Marczibányi MFS 2010 – UFC Kecskemét „B”  2-2 Farkas Timót, Magyari Marcell
Marczibányi MFS 2010 – Dunakanyar Régió UFC „fehér”  2-0 Farkas Timót (2)
Bronzmeccs:
Marczibányi MFS 2010 – Dunakanyar Régió UFC „piros”  0-0 (büntetőkkel 3-4) Jurányi Domos, Magyari Marcell, Karácsonyi Viktor

Együttesünk a negyedik helyen végzett.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.