2007-es csapatunk a Bozsik Torna I. fordulóján szerepelt

Szombat délelőtt elérkezett a gyerekek által már nagyon várt Bozsik Torna. Az első mérkőzés mostmár nem először fordul elő, hogy sajnos nem úgy sikerült, mint ahogy eltervezzük. Talán a korai óra tette, vagy az ellenfelünk lassabb tempója, de nagyobb iramban kell játszanunk már az első meccsen is, akkor is, ha ellenfelünk nem fejt ki ránk akkora nyomást. A mérkőzést ugyan megnyertük, de a sebesség legyőzött minket!
A második nekifutásra nem volt időnk lazsálni, ellenfelünk nagy nyomást fejtett ki ránk. Izgalmas, fordulatos meccsen, de sikerült hibára kényszeríteni letámadásunkkal ellenfelünket, így 2-0-ás eredménnyel behúztuk a mérkőzést.
A harmadik meccs első 3/4 részében tartottuk az iramot, megszereztük az előnyt, viszont az utolsó negyedben mintha megállt volna a csapat. Fontos tudni, hogy három gólos vezetés bitokában sem lehet leállni, menni kell ugyanúgy, ahogy előtte is tettük. Ellenfelünk kihasználta ezt és két góllal is megmutatták, hogy percek alatt meg lehet fordítani akár egy mérkőzés végkimenetelét is. A mérkőzéseinket végül megnyertük, de az elejétől a végéig 100%-ot kell nyújtani a jövőben, és nem megállni a vezetés birtokában. Az oklevelet Tölgyesi Attila kapta a csapatért nyújtott teljesítményéért, és védekező munkájáért!

Összeállítás: Karikás – Nagy, Őri – Csorba, Tölgyesi, Lipusz – Telek (Török, Sebestyén, Százados)

GMFS 2007-Mogyoród KSK I. 3-1 Lipusz Viktor (2), Őri Tamás
GMFS 2007-Dunakeszi Vasutas I. 2-0 Lipusz Viktor (2)
GMFS 2007- VS Dunaekszi 4-3 Nagy Zalán, Tölgyes Attila, Lipusz Viktor, Százados Gergő

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.