Utolsó, előre fuss!

Egy évvel ezelőtti, lájtos kerettel és teljesítménnyel elért döbbenetes eredményét (nyolc csapatból nyolcadik helyezés) igyekezett feledtetni a Sárdi – Orji – Érsek, Völgyi – Lakakisz (Huszár, Molnár-Bencze, Nagypál, Pernyész) 2010-es MTK csapat az idei Ispaics Emléktornán Székesfehérváron. A kívülről roppant izgalmasnak látszó, belülről viszont idegtépő első négy mérkőzésünkön igyekeztük összerakni a valódi formánkat, de hol a helyzetkihasználásunk (és a számolatlan kapufánk), hol az elfogadhatatlan labda elleni fel nem lépésünk bosszulta meg magát olyan mértékben, hogy már a riválisok eredményetől is némileg függésbe kerültünk.
A záró három találkozóra összeállt a verkli és kicsit jobban meg is ráztuk magunkat a befejezéseknél, hiszen akár a gólkülönbség is számíthatott volna, végül azonban a mezőny egyetlen veretlen csapataként tornagyőzelmet ünnepelhettünk. Annak ellenére, hogy a csapat minden tagja bizonyította, hogy érdemes volt a nevezésre, gyerekek, ez nagyon kevés lesz! A technikai tudásbeli fölény kizárólag akkor érvényesül, ha legalább annyit akarunk a meccstől, mint az ellenfél, ezt nagyon véssük a buksikba!

MTK 2010 – UTE 3-2 Lakakisz Parisz (2), Huszár Samu
MTK 2010 – Csepel FC SE 2-2 Pernyész Tádé, Lakakisz Parisz
MTK 2010 – Videoton FC 1-0 Lakakisz Parisz
MTK 2010 – ETO FC Győr 1-1 Lakakisz Parisz
MTK 2010 – Lurkó FC Szombathely 10-0 Pernyész Tádé (2), Orji Dávid (2), Huszár Samu (2), Érsek Márk, Lakakisz Parisz, Nagypál Bendegúz, Völgyi Miklós
MTK 2010 – Siófok 3-0 Huszár Samu, Lakakisz Parisz, Völgyi Miklós
MTK 2010 – Haladás VSE 8-0 Orji Dávid (3), Lakakisz Parisz (2), Völgyi Miklós, Érsek Márk, Molnár-Bencze Zsombor

Együttesünk az első helyen végzett.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.