Nyári napközis tábor

NYÁRI TÁBOR

Az MFSE ezen a nyáron is meghirdeti napközis rendszerű táborait, amelyeket heti turnusokban bonyolít le! Várjuk a jelentkezéseket írásban!

–          Az első tábor időpontja 2017. június 19-23., összesen öt héten át zajlik a program: (június 26-30.; július 3-7.; július 10-14.; július 17-21.). A táborok hétköznapokon 08:00 és 16:00 óra között kerülnek megrendezésre a Márton úton. A gyerekek tízórait, ebédet, uzsonnát kapnak, minden héten lesz kirándulás, strandolás, vetélkedők és természetesen rengeteg foci!

A részvételi feltételek az egyesület igazolt versenyzőinek.:

–          írásos jelentkezés az info@meszolyfocisuli.hu e-mail címen az időpont és a gyermek nevének, születési évének megadásával;
–          nincs tagdíj hátralék;
–          minimum 10 gyermek jelentkezése az aktuális turnusra;
–          kitöltött egészségügyi adatlap; szülői nyilatkozat a gyermek úszástudásáról (tábor előtti héten kell kitölteni);
–          határidőig, tehát május 31-ig befizetett részvételi díj, azaz 18.000 Ft/hét/fő
–          Barátokat, testvéreket is szívesen látunk, ám az ő díjuk 28.000 Ft/hét/fő! Kérjük figyelembe venni, hogy egyesületünk komoly árkedvezményt biztosít, ezért egyéb könnyítést (testvérkedvezmény, fél ár, részletfizetés, utólagos befizetés stb.) nem tudunk adni.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.