Főoldal

EGYESÜLETÜNKRŐL

Mészöly Focisuli Sportegyesületet 2010. február 25-én alapítottuk Ürömön. Jelenleg öt (Csillaghegy, Kőbánya, Marczibányi tér, Újbuda, Göd) egyesületi bázison 751 igazolt versenyzőnk van, és az iskolákban, óvodákban további 535 regisztrált játékost képzünk.

Fő tevékenysége: óvodás- és iskolakorú gyerekek részére, szervezett keretek között, egész éven át, rendszeres játék-, és edzés- és versenyzési lehetőség biztosítása.

Az egyesület programját a gyermekek

– egészséges életmódra-nevelésének társadalmi fontosságára-,
– játék- és fociszeretetére,
– a labdarúgás magyarországi hagyományaira -,
– a jelentősen csökkenő játékos létszám pótlására építi.

Az egyesület működéséhez kapcsolódó minőséget és értéket jelzi, hogy alapító elnöke Mészöly Géza, egykori 18-szoros válogatott labdarúgó, elismert szaktekintély. Egyesületünk díszelnöke Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, egykori szövetségi kapitány.

Szakmai igazgatónk a Liverpool egykori játékosa, a 40-szeres válogatott játékos Kozma István, aki az egyesület alapítói közé tartozik.

Egyesületünk szoros együttműködést ápol az MTK-val, a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, az OTP Bank Bozsik Intézményi Program keretében, Ürömön, Gödön és Budapesten 36 sportcsoportot (az ovikban és az iskolákban) működtet.

Az egyesület alapítása óta mindenkor a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, szerződésekben, megállapodásokban rögzítettek szerint, sportszakmailag-, pedagógiailag-, pénzügyileg megalapozottan, tervszerűen és ellenőrzötten végzi munkáját. Irányító és vezető testületeit (közgyűlés, elnökség) a szabályoknak megfelelően működteti.

tovább