Két győzelem

Az első mérkőzésen kicsit döcögősen kezdtünk. A fiúk nem nagyon találták a ritmust és sajnos az 5. percben hátrányba is kerültünk. Ezt követően rendeztük a sorokat és a félidő végén már előnnyel fordultunk. Ellenfelünk a második játékrész elején egyenlített, de a 20-24. perc között szerzett 4 góllal egyértelművé tettük, hogy ez a mérkőzés a mi győzelmünkkel fog zárulni.
A második összecsapáson maradt a lendület és az első percben szerzett gyors góllal és magabiztos játékkal uraltuk a mérkőzést. Ezután jött a rövidzárlat. Két hatalmas védekezési hibánkat ellenfelünk két góllal büntette. A csapat erejét mutatja, hogy nem sokkal később szintén két gyors góllal a magunk javára fordítottuk a találkozót. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de végül majdnem kiénekelték a szánkból a sajtot.
A csapat mindkét mérkőzésén magabiztos és lendületes játékot mutatott. Bátran felvállaltuk a cseleket és keményen belementünk a párharcokba is. A lövéseinken és a helyzetkihasználáson van még mit javítani. Gratulálok a fiúknak!

Keret: Ballai Milán , Boldizsár Bendegúz , Fagyal Csanád , Lázián Tamás , Sajgál Botond , Sebestyén Péter , Szalai Soma , Tárnoki-Talabos Gergő , Vaskó Áron

Gödi MFS II. (2008) – Dány KSK  6-2  Sajgál Botond (4), Lázián Tamás (2)
Gödi MFS II. (2008) – Zsámboki SE  3-2  Sajgál Botond (2), Szalai Soma

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.