A csapat végre csapat!

Az együttes a Dunakeszin megrendezett Bozsik Torna I. fordulójában szerepelt vasárnap délelőtt! A meccseink nagyon jó hangulatban teltek. A jó szereplés annak volt köszönhető, hogy az egyéni megmozdulások mellett már kezd összeérni a társaság.
Ez mit is jelent?!
A szépen felépített támadások száma megnőtt, önzetlen játék egymás játékba hozatala, jó helyezkedés volt a jellemző. A támadás befejezésének arányán lehetne még javítani, de a csapat jó irányba halad! Apró hibák előfordultak, de ezek is általában egyéni okból kifolyólag, melyeket utána javítani tudtak játékosaink. Őri Tamásnak volt egy hátul eladott labdája, melyből gólt kaptunk, ezután láttam rajta, hogy nagyon igyekezett, hogy ezt kijavítsa és sikerült is gólt rúgnia az ellenfelünk hálójába. Madarász Marcellről sem szabad elfeledkeznünk. Ha Ő nincs, az eredmények másként is alakulhattak volna. A teljesítményéhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az egész tornán mindössze három gólt kapott, és egyiket sem saját hibájából. Az oklevelet Járay Domán Vajk kapta, aki saját magához képest nagyon sokkal túlteljesített, ezúton is gratulálok a produkciójához és az egész csapat szerepléséhez!
Összeállítás: Madarász Marcell – Csorba Huba, Ferencz József – Győrvári Ábel, Járay Domán Vajk, Őri Tamás – Százados Gergő, (Telek Richárd).

GMFS 2007 – GMFS 2008 1-1 Járay Domán Vajk
GMFS 2007 – VSD Dunakeszi 2-0 Ferencz József, Százados Gergő
GMFS 2007 – SZE-FI 3-0 Győrvári Ábel, Százados Gergő, Őri Tamás
GMFS 2007 – Vasutas Dunakeszi 1-1 Őri Tamás
GMFS 2007 – Mogyoród 4-1 Győrvári Ábel, Százados Gergő, Őri Tamás, Csorba Huba

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.